Meiltä löydät myös Oxsan työkoneet!

Alueaurat

Oxsa-alueaura on tehokas sekä modernin kotelorakenteensa ansiosta luja ja ketterä liikutella. Road-alueaurojen lähtökohtana on ollut niiden soveltuvuus ammattimaiseen urakointikäyttöön sekä Suomen vaihteleviin olosuhteisiin. ROAD-auroissa on kaikki tarvittava jo vakiona: hydraulinen teränjousto paineakulla, alhaisillakin nopeuksilla heittävä siipi sekä LED-valot. Kulutusterä on vakio 305mm-jakoinen. 

lumilingot

Oxsa-lumilinkojen nerokas heittokammion rakenne mahdollistaa lumen pääsyn lähelle heittokammion keskipistettä. Tällä uudella rakenteella saavutetaan useita selkeitä etuja, joita ovat muun muassa polttoaineen säästö, korkeampi työnopeus ja helppo huollettavuus. Avonaisen pohjan ansiosta roottorin sammuttamisen yhteydessä lingon perälle jäävät lumikasat ovat nyt historiaa. Rakenteensa vuoksi Oxsan lumilinkoja on lähes mahdotonta saada tukkoon.

RB- ja UB-Kauhat

Nykyaikaisin suunnittelu- ja valmistusmenetelmin tehdyt ja kulutusta hyvin kestävät Oxsan kauhat soveltuvat niin hiekalle, lumelle kuin yleiseen lastaukseen. Kauhat on suunniteltu helppoon ja turvalliseen lastaukseen.  Takakauhan korvakot on hitsattu sisärunkoon, särmätyt muodot ja kotelot jäykistävät rakennetta sekä kippausmekanismi on helppo ja turvallinen. Kartiomainen kauhanmuoto helpottaa kauhan täyttöä ja tyhjennystä.

paalipihdit

Oxsan paalipihdit ovat laadukkaat ja kotimaiset paalipihdit turvalliseen ja hellävaraiseen kuormaukseen. Moderni, kevyt ja luja rakenne sekä laadukkaat materiaalit ja huollettavuus lisäävät työikää. Paalipihdin pitkät ja kapeat, mutta jämäkät pihdit helpottavat kuormausta ahtaalle tai pitkälle kuormatessa, esim. siirrettäessä paaleja paalikärreihin tai varastoihin.

OXSA suunnittelee ja valmistaa nykyaikaisilla menetelmillä maatalous- ja metsäkäyttöön tarkoitettuja tuotteita ammattilaiskäyttöön. Lue lisää alla olevan linkin kautta!

Laske rahoitustarjous

Palvelun tarjoaa Sortter Oy, Bulevardi 21, 00180, Helsinki